Διοργανώσεις

Όλα τα μέλη του Δικτύου έχουν συμβάλλει ενεργά στη διοργάνωση Επιστημονικών Συνεδρίων και Ημερίδων.

Ειδκότερα, ο καθηγητής κ. Παναγιωτάκης έχει συμμετάσχει σε Οργανωτικές ή Επιστημονικές Επιτροπές αρκετών συνεδρίων. Επιπλέον, έχει οργανώσει Ημερίδα στα πλαίσια Ημερίδων συνεχιζόμενης εκπαίδευσης της Ενωσης Φυσικών Ιατρικής Ελλάδος (ΕΦΙΕ).

Τέλος, σε ετήσια βάση οργανώνονται μαθήματα για ιατρούς ειδικευόμενους στη Ακτινολογία και Ακτινοθεραπεία, ενώ στη Μονάδα Ιατρικής Ακτινοφυσικής του ΠΓΝΠ κάνουν την πρακτική τους άσκηση (διάρκειας 12 μηνών) ακτινοφυσικοί ιατρικής, στα πλαίσια της εκπάιδευσής τους για την απόκτηση της επαγγελματικής άδειας φυσικού νοσοκομείου-ακτινοφυσικού ιατρικής, που χορηγείται από το Υπουργείο Υγείας.

6 Ιουλίου 2011, Divani Caravel Hotel, Athens
“Quality Assurance in Medical Imaging: New Trends and Challenges”
Plenary Lecture by George Panayiotakis at the 4th IC-EPSMSO


6 - 7 Ιουλίου 2011, Divani Caravel Hotel, Athens
Mini Symposium in Medical Radiation Physics, organized by MRP, in the framework of the 4th IC-EPSMSO

7-10 Ιουλίου 2010 - 4th IC-SCCE
Mini Symposium με θέματα που αφορούν Medical Imaging Physics, Medical Dosimetry και Medical Image Analysis στα πλαίσια του 4th International Conference from Scientific Computing to Computational Engineering (4th IC-SCCE). Athens, Greece, July 7-10, 2010.

2 Απριλίου 2011 - Ημερίδα του Δικτύου με θέμα Σύγγχρονα Θέματα Ιατρικής Απεικόνισης
Το Σάββατο 2 Απριλίου, το Δίκτυο Έρευνας στην Ιατρική Φυσική Ακτινοβολιών διοργανώνει Ημερίδα με θέμα Σύγγχρονα Θέματα Ιατρικής Απεικόνισης, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

11-13 Φεβρουαρίου 201 - Σεμινάρια με θέμα την ακτινοπροστασία
Σεμινάρια με θέμα την ακτινοπροστασία για εργαζόμενους μη ιατρούς στο χώρο της υγείας, σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ). Πάτρα, 11-13 Φεβρουαρίου 2011.

ishal nasil gecer - kek oyunlari - hairstyles

Λίγα Λόγια για το Δίκτυο

Το Δίκτυο Έρευνας στην Ιατρική Φυσική Ακτινοβολιών δραστηριοποιείται κυρίως στους ιατρικούς τομείς της Ακτινοδιαγνωστικής, της Πυρηνικής Ιατρικής και της Ακτινοθεραπείας. Τα μέλη του έχουν πολύχρονη ερευνητική εμπειρία στους τομείς αυτούς και βασικός σκοπός είναι η συνέχιση και διεύρυνση της ερευνητικής συνεργασίας που γίνεται μεταξύ φυσικών επιστημόνων και κλινικών επιστημόνων.

Νέα και Ανακοινώσεις

6 Ιουλίου 2011, Divani Caravel Hotel, Athens
“Quality Assurance in Medical Imaging: New Trends and Challenges” Plenary Lecture by George Panayiotakis at the 4th IC-EPSMSO
Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail (mrpnetwork@upatras.gr).